SUCHOZEMSKÉ ŽELVY PARDÁLÍ – vlastní odchov!

Nabízím krásně vybarvená mláďata suchozemských želv pardálích z mého chovu - nejedná se o import! Mohu zprostředkovat i prodej vybaveného terária, na míru pro želvy. Pardálky jsou NEZIMUJÍCÍ druh a NEREGISTRUJÍ SE - neplatí pro ně zákonná povinnost každý rok aktualizovat fotku v dokumentech a komunikovat s úřady. Želvičky jsou chovány v perfektních podmínkách – dobře „nastartované“ a rostoucí.
Suchozemské želvy jsou pozoruhodná exotická stvoření, která Vám budou dělat radost mnoho desítek let (a my jim). Všechny druhy želv vyžadují ke svému spokojenému životu určité potřeby (správná potrava, osvětlení, vhodné bydlení, atd). Chov však není složitý a rád Vám s ním poradím.
Odběr je možný buď v Nalžovicích (u Sedlčan), či jednou týdně po předchozí domluvě v Praze, Příbrami. Dovoz možný kamkoli za 4 Kč/km.
MNOŽSTEVNÍ SLEVY: 1 želva - 2300 Kč, 2 želvy - 2000 Kč/jedna.
MOŽNÁ JE I VÝMĚNA ZA JINÉ DRUHY ŽELV PO VZÁJEMNÉ DOHODĚ.
Cena: 2 000
Číslo inzerátu 140971

 

17.1.2024 | 17:01 | Prohlédnuto 143 ×

Poslat odpověď na tento inzerát

Z důvodu ochrany proti zneužití e-mailu inzerenta spammery, nezveřejňujeme automaticky e-mail.
Pro kontakt prosím využijte tento formulář, který pošle Vaši odpověď na adresu inzerenta.

Opište kód

Máte problém s čitelností textu?
Klikněte na tlačítko "Nový kód" a systém vygeneruje nový kód.

Vyplněním a odesláním formuláře bude vlastníkovi inzerátu odeslána tato zpráva na jeho e-mail. Vlastník inzerátu může a nemusí na tuto zprávu odpovědět. Formulář slouží pouze pro kontakt s inzerentem v kontextu s obsahem jeho inzerátu. Je zakázáno posílat zprávy, které nesouvisí s obsahem inzerátu a které může uživatel považovat za nevyžádané.